Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
TM6

Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)

4.5 (20 ocen)

Składniki

  • 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
  • 1450 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1268 kJ / 303 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
0 g
Sód
90 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy