Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Cuire du riz long complet
55 min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Dorer une poitrine de porc
15 Min
Yaourt nature au Varoma
12h
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Faire sauter 200 g de pommes
15 Min