![Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon) Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9464a6fe-2c2c-44e7-8b73-eb5124b89962/Derivates/258973c4-e955-4564-a6ad-c44f4764a3e3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Foie gras sous-vide
72 godz.
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Caramel liquide
25min
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Caramel de base
25min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.