Ris de veau aux oignons nouveaux

Ris de veau aux oignons nouveaux

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • de ris de veau
    1000 g
  • d'eau froide et de l'eau glacée pour stopper la cuisson des ris de veau
    750 g
  • de vinaigre blanc
    250 g
  • d'eau
    600 g
  • glaçons
  • d'oignons nouveaux coupés en morceaux
    300 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de vin blanc
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 545 kcal / 2280 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...