Ris de veau aux oignons nouveaux

Ris de veau aux oignons nouveaux

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • 1000 g de ris de veau
  • 750 g d'eau froide et de l'eau glacée pour stopper la cuisson des ris de veau
  • 250 g de vinaigre blanc
  • 600 g d'eau
  • glaçons
  • 300 g d'oignons nouveaux coupés en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de vin blanc
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 2280 kJ / 545 kcal
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...