Thon sous-vide au beurre citron

Thon sous-vide au beurre citron

4.5 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • 40 g de beurre
  • 2 filets de thon frais
  • 70 g de jus de citron
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • 1 brin de basilic frais
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 683.5 mg
Białko 36.5 g
Kalorie 1377.5 kJ / 329.5 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...