
Urządzenia i Akcesoria
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 portions
Składniki
La sauce aigre-douce à la cerise
-
de sucre en poudre60 g
-
de vinaigre de vin rouge60 g
-
de cerises fraîches ou surgelées300 g
-
de fond de veau200 g
Le magret
-
d'eau1800 g
-
magret de canard avec la peau1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
687 kcal /
2887 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
57.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
1135 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja