Urządzenia i Akcesoria
Gambas au romarin
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
1500 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
-
450 g de gambas crues
-
1 branche de romarin frais
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437 mg
Białko
42 g
Kalorie
888.5 kJ /
211.5 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daube de l'Aubrac
17 godz. 30 min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 godz. 35 min
Matelote de roussette au vin rouge
1 godz. 30 min
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Bar façon thaïe
35 min
Rognons de veau au xérès
25 min
Sauté de veau aux pleurotes
1 godz. 5 min
Flétan à la chinoise
30 min
Seiche à la sauce tomate
1 godz. 15 min
Rognons de veau sauce madère
20 min