Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 450 g de gambas crues
- 1 branche de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 888.5 kJ / 211.5 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 437 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 menit
Bars en croûte feuilletée
3sa
Nage de médaillons de plie
Brak ocen
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Langoustines sauce au whisky
1h 10 min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10 min
Navarin d'agneau printanier
1j 25 menit
La cuisson des langoustines
40 min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Moules marinières
30 min