Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre

Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre

4.5 54 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais équeutés
    3 brins
  • de coriandre fraîche équeutés
    3 brins
  • d'échalote
    25 g
  • d'estragon frais équeuté
    1 brin
  • de dos de cabillaud ; coupés en quatre morceaux
    350 g
  • de crème fraîche épaisse
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de jus de citron
    30 g
  • eau pour immerger le sac
  • de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux
    800 g
  • de beurre
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 350.3 kcal / 1472 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 34.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 717.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...