
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 brins de persil frais équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche équeutés
- 25 g d'échalote
- 1 brin d'estragon frais équeuté
- 350 g de dos de cabillaud ; coupés en quatre morceaux
- 20 g de crème fraîche épaisse
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de jus de citron
- eau pour immerger le sac
- 800 g de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux
- 50 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 350.3 kcal / 1472 kJ
- Białko
- 21.3 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Błonnik
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Sód
- 717.5 mg