Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre

Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre

4.5 54 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • 3 brins de persil frais équeutés
  • 3 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 25 g d'échalote
  • 1 brin d'estragon frais équeuté
  • 350 g de dos de cabillaud ; coupés en quatre morceaux
  • 20 g de crème fraîche épaisse
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de jus de citron
  • eau pour immerger le sac
  • 800 g de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux
  • 50 g de beurre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 717.5 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 1472 kJ / 350.3 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 34.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...