Zupa krem z resztek warzyw
TM5 TM6

Zupa krem z resztek warzyw

4.7 (69 ocen)

Składniki

  • 100 g białego chleba tostowego, w kromkach, czerstwego, pokrojonego w 1,5 cm kostkę
  • 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
  • 20 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do skropienia
  • 700 g warzyw, mieszanych, resztek (patrz wskazówka), pokrojonych na 3 cm kawałki
  • 500 g wody
  • 1 łyżeczka soli

Wartości odżywcze
na 4 porcje
Kalorie
3234 kJ / 773 kcal
Białko
25.3 g
Węglowodany
100.7 g
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
19.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie