
Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 porcji
Składniki
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki100 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki500 g
-
oliwy z oliwek15 g
-
wody650 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
tymianku, świeżego tylko liście1 łyżeczka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
śmietany, 12% tłuszczu100 g
-
sosu Worcestershire2 - 3 krople
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
84 kcal /
350 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GORĄCE ZUPY
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Zupa selerowa aksamitna
25 min
Zupa krem z kaszy jaglanej i kukurydzy
45 min
Upiększająca zupa krem z batatów Laury Drost
35 min
Zupa jabłkowo-selerowa
40 min
Kremowa zupa batatowo-pomarańczowa
30 min
Kremowa zupa marchewkowa z kurczakiem
30 min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Zupa krem marchewkowy z kolendrą
25 min
Zupa krem z groszku
40 min
Zupa krem z batatów i marchewek
45 min
Zupa krem z porów
30 min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35 min