Wersje kompatybilne
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di cimette di cavolfiore a pezzi (4-5 cm)
- 100 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 50 g di panna fresca liquida
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 550 - 600 g di pasta pronta per pizza
- 6 rametti di aneto fresco le foglie
- 200 g di cavolo rosso, a pezzi
- 100 g di mela verde, pulita, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cetriolo, a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiai di aceto
- 10 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1352 kJ / 323 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 278 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Strudel di broccoletti
1 godz. 40 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta alle bietole
3h
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Torta salata di bietole
1h