Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciaquati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1434 kJ / 343 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 116.8 mg
Alternatywne przepisy
Contorno di taccole al pomodoro
40 min
Zucchine alla menta
30 min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 min
Insalata di riso rosso
1j
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Pesto radicchio e noci
10 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1j