Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciaquati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1434 kJ / 343 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 116.8 mg
Alternatywne przepisy
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 dk
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Contorno di finocchi con panure al timo
35 dk
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 godz. 30 min
Peperoni con capperi
40 dk
Vermicelli di scammaro
30 Min
Cous cous invernale
45 dk
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 dk
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 Min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 Min
Strüdel all'uva
1sa