Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di acqua
- 100 g di foglie di cavolo cinese a listarelle
- 100 g di polpa di granchio a listarelle
- 100 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Catalogna con olive e capperi
50min
Carote tiepide alla salvia
35min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Insalata di fagiolini
40min
Scarola imbottita alle acciughe
1u.
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Asparagi alla parmigiana
50min
Triglie con marinata di capperi e olive
1u.
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1u.