Cipolle ripiene di zucca e rosmarino

Cipolle ripiene di zucca e rosmarino

4.7 41 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzione

Składniki

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
  • 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0.6 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 637.3 kJ / 152.3 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 16.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...