Soufflé aux asperges

Soufflé aux asperges

3.5 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 400 g de lait
  • 500 g d'asperges blanches coupées en tronçons de 2 cm
  • 40 g de farine de blé
  • 40 g de beurre et un peu de beurre fondu pour le moule
  • 5 œufs
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14.2 g
Kalorie 962.2 kJ / 230.5 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...