Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838 kJ / 442 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Crumble au foie gras
1h 10min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Lasagnes de canard confit aux pommes
1h 30min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min