
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau roulé à la confiture, glaçage au citron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 parts
Składniki
Le biscuit à rouler
-
œufs (blancs et jaunes séparés)3
-
de sel1 pincée
-
de cassonade80 g
-
d'extrait de vanille1 c. à café
-
de lait2 c. à soupe
-
de farine de blé tamisé100 g
La garniture
-
de confiture au choix200 g
-
de sucre glace60 g
-
de jus de citron1 c. à soupe
-
sucre en confettis multicolores
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
286 kcal /
1204 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°13
66 Przepisów
Francja
Francja