
Urządzenia i Akcesoria
Brioches ourson
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 10 godz.
8 parts
Składniki
La veille
-
de levure boulangère fraîche10 g
-
de farine de blé et un peu pour fariner200 g
-
de lait20 g
-
de sucre en poudre30 g
-
de sel1 c. à café
-
œuf1
-
d'eau de fleur d'oranger15 g
-
de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule140 g
Le jour même
-
amandes émondées32
-
amandes effilées32
-
œuf battu, pour la dorure1
-
de pâte d'amande50 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
371.8 kcal /
1547.3 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
30.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Sód
262.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja