![Quenelles nature, comté et épinards Quenelles nature, comté et épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCDF709F-33E5-4D24-8957-771BE0BD4A41/Derivates/d834c6ae-faa6-4f70-a8ef-2bb8e2e94102.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2368 kJ / 569 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Tourte de Pâques
1j 35 menit
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 Std. 5 Min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min