Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets

Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets

4.5 126 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • oignons frais, coupés en deux (gardez le vert pour le dressage)
    5
  • de lardons fumés
    150 g
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de petits pois frais écossés
    500 g
  • d'eau
    150 g
  • œufs
    4
  • de pain de campagne coupé en gros croûtons
    150 g
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 451 kcal / 1891 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...