Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon

Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon

4.5 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • d'asperges vertes coupées en tronçons
    50 g
  • de petits pois frais écossés
    50 g
  • de crème fraîche épaisse
    2 c. à soupe rases
  • de jambon blanc coupé en petits morceaux
    50 g
  • œufs
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 201 kcal / 838 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...