
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 50 g d'asperges vertes coupées en tronçons
- 50 g de petits pois frais écossés
- 2 c. à soupe rases de crème fraîche épaisse
- 50 g de jambon blanc coupé en petits morceaux
- 2 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 201 kcal / 838 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 4 g