Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon

Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon

4.5 70 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 50 g d'asperges vertes coupées en tronçons
  • 50 g de petits pois frais écossés
  • 2 c. à soupe rases de crème fraîche épaisse
  • 50 g de jambon blanc coupé en petits morceaux
  • 2 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 838 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...