Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
-
200
g de judías verdes redondas frescas en trozos
lub 200 g de judías verdes planas frescas en trozos -
30
g de cebolla
lub 30 g de chalota - 1 - 2 chiles rojos frescos
- 1 hoja de salvia fresca (y 2-3 hojas más para decorar)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 393.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de coliflor
40min
Cuscús de coliflor con dátiles
10min
Hummus de calabacín con habitas
20min
Espaguetis de zanahoria con pesto de aguacate crudiveganos
15min
Crumble de verduras con frutos secos
1h
Tarta de arroz con dulce de judías azuki
8 godz. 30 min
Baba ganoush de calabaza
35min
Ensalada pesto de berenjena salteada con arroz
1h
Gazpacho de zanahorias
10min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15min
Hummus de remolacha
10min