Wrap de espinacas con queso cremoso y salmón

Wrap de espinacas con queso cremoso y salmón

4.1 30 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 85 g de leche
  • 75 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de azúcar
  • 20 g de aceite de oliva
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 230 g de harina de fuerza
  • 70 g de queso parmesano
  • 1 diente de ajo
  • 210 - 250 g de espinacas baby frescas
  • 150 g de queso cremoso
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 150 - 180 g de salmón ahumado en lonchas finas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1043.7 mg
Białko 25.5 g
Kalorie 2110 kJ / 504 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 44.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...