Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de tofu firme en dados de 1 cm
- 30 g de salsa de chile dulce tailandesa
- 100 g de puerro en trozos de 2 cm
- 100 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para la sartén y servir)
- 140 g de maíz en conserva escurrido
- 300 g de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal
- 10 g de brotes germinados de rábano
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 542 kJ / 129 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 678 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de guisantes
30 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de calabaza con curry
35 min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1h
Sopa de yogur con garbanzos
40 min
Sopa de coliflor al curry
40 min
Vichyssoise de apio
40 min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de batatas con leche de coco
40 min
Sopa de coco y guisantes (Tanzania)
35 min
Crema de chirivía y manzana
30 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min