
Urządzenia i Akcesoria
Cornbread Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Filling
-
corn starch1 oz
-
water1 oz
-
yellow onions quartered16 oz
-
garlic cloves2
-
cilantro leaves and tender stems¼ bunch
-
mixed bell peppers cut into pieces20 oz
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
canned sweet corn rinsed and drained14 ½ oz
-
canned black beans rinsed and drained14 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
Cornbread Topping
-
cheddar cheese cubed5 oz
-
yellow cornmeal9 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
sugar2 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
whole milk6 oz
-
large eggs2
-
vegetable oil2 tbsp
-
salt to taste½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
470 kcal /
1966 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
834 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Minestrone
45 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Vegetarian Chili
50 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min