Cornbread Pie

Cornbread Pie

4.1 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions

Składniki

Filling
  • corn starch
    1 oz
  • water
    1 oz
  • yellow onions quartered
    16 oz
  • garlic cloves
    2
  • cilantro leaves and tender stems
    ¼ bunch
  • mixed bell peppers cut into pieces
    20 oz
  • canned diced tomatoes drained
    14 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • canned sweet corn rinsed and drained
    14 ½ oz
  • canned black beans rinsed and drained
    14 ½ oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • ground cayenne pepper to taste
    ¼ tsp
Cornbread Topping
  • cheddar cheese cubed
    5 oz
  • yellow cornmeal
    9 oz
  • all-purpose flour
    2 tbsp
  • sugar
    2 tbsp
  • baking powder
    2 tsp
  • whole milk
    6 oz
  • large eggs
    2
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • salt to taste
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 470 kcal / 1966 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 834 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...