
Urządzenia i Akcesoria
Hawaiian Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
fresh mint leaves only2 stalks
-
cilantro leaves and tender stems12 stalks
-
pineapple tidbits, in juice (8 oz. can)1 can
-
olive oil1 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
lime juice½ oz
-
sugar1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
red cabbage cut into 2 in. pieces10 oz
-
jicama cut into pieces4 oz
-
radish quartered2 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
carrots cut into 1 in. pieces3 ½ oz
-
slivered almonds (opcjonalnie)2 oz
-
golden raisins2 oz
-
coconut flakes toasted
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
62.9 kcal /
263.2 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
12.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
210.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

4th of July
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Fruit, Date and Nut Chop
5 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Texas Coleslaw
15 min
Chopped Asian Salad
20 min
Spiced Corn Salad
25 min
Beet Salad
15 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Ginger Cabbage Slaw
15 min
5-Second Rainbow Salad
5 min