Urządzenia i Akcesoria
Hawaiian Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
fresh mint leaves only2 stalks
-
cilantro leaves and tender stems12 stalks
-
pineapple tidbits, in juice (8 oz. can)1 can
-
olive oil1 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
lime juice½ oz
-
sugar1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
10 oz green cabbage, cut into 2 in. piecesred cabbage cut into 2 in. pieces10 oz
-
jicama cut into pieces4 oz
-
radish quartered2 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
carrots cut into 1 in. pieces3 ½ oz
-
slivered almonds (opcjonalnie)2 oz
-
golden raisins2 oz
-
coconut flakes toasted
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
210.5 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
263.2 kJ /
62.9 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
4th of July
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Pumpkin Muesli Bars
30 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Texas Coleslaw
15 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Kalamata Tapenade
5 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min