Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre

Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre

4.3 42 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de lentilles vertes du Puy, sèches
    200 g
  • d'eau
    700 g
  • de potimarron en dés de 2 cm de côté
    200 g
  • de ciboulette fraîche ciselé
    ½ bouquet
  • d'huile de colza
    4 c. à soupe
  • de moutarde à l'ancienne
    1 c. à soupe
  • de vinaigre balsamique
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pousses d'épinards
    100 g
  • de raisin blanc Italia, coupés en deux
    100 g
  • fromage de chèvre bien sec, en copeaux
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 307 kcal / 1527 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...