Urządzenia i Akcesoria
Vegetable trimming stock
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
1400 g
Składniki
-
water1500 g
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces400 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
garlic cloves unpeeled, cut into halves2
-
fresh bay leaves (see Tips)2
-
allspice berries whole4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
wakame flakes (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1400 g
Sód
4072.8 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1703.3 kJ /
407.1 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
22.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
80.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Sourdough potato bread
5 godz.
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 min
Meal Replacement Shake (Metric)
5 min
Liquid beef stock
3 godz. 20 min
Stewed apples
25 min
Kewpie mayonnaise
10 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Quick porridge
10 min