Urządzenia i Akcesoria
Vegetable trimming stock
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
1400 g
Składniki
-
water1500 g
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces400 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
garlic cloves unpeeled, cut into halves2
-
fresh bay leaves (see Tips)2
-
allspice berries whole4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
wakame flakes (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1400 g
Sód
4072.8 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1703.3 kJ /
407.1 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
22.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
80.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Date and Nut Balls
20 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
Beer batter fish
40 min