Urządzenia i Akcesoria
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.7 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
341.1 kJ /
81.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zhoug (Diabetes)
10 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Shrimp Aguachile
15 min
Placki (Thermomix® Cutter)
35 min
Green Dyed Eggs
55 min
Turmeric and tequila
24 godz. 10 min
Piña colada
5 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Mango daiquiri
5 min
Green mango shake
5 min