Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
TM6 TM5 TM31

Aperol® and lemon sour with aquafaba foam

4.9 (26 ocen)

Składniki

  • 30 g raw sugar
  • 200 g ice cubes
  • 130 g lemons, peeled and pips removed; 2 pieces peel reserved (4 cm strips) no white pith
  • 150 g Aperol ®
  • 60 g aquafaba (see Tips)
  • dehydrated orange slices, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
341.1 kJ / 81.5 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
13.8 g
Tłuszcz
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1 g
Sód
6.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy