Urządzenia i Akcesoria
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.7 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
341.1 kJ /
81.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6 godz. 10 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Lemon and caper aioli
15 min
Citrus margarita
10 min
Tzatziki
15 min
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min
Cucumber Margarita
10 min
Blackberry Bramble
5 min
Herb and garlic dip
5 min