Urządzenia i Akcesoria
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.7 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
341.1 kJ /
81.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caesar salad dressing
10 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6 godz. 10 min
Paloma
5 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Focaccia
3 godz.
Aperol® Spritz
10 min
Caipiroska
5 min
Tequila Sour (Metric)
10 min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Jalapeño poppers
35 min