Aperol® and lemon sour with aquafaba foam

Aperol® and lemon sour with aquafaba foam

4.9 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • raw sugar
    30 g
  • lemon peel (4 cm strips), no white pith
    2 pieces
  • ice cubes
    200 g
  • lemon flesh only, no white pith, pips removed
    130 g
  • Aperol®
    150 g
  • aquafaba (see Tips)
    60 g
  • dehydrated orange slices to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 81.5 kcal / 341.1 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 6.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...