Urządzenia i Akcesoria
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.7 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
341.1 kJ /
81.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 dk
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa
Piña colada
5 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Raw kibbeh
15 dk
Turkish borek with cacik
1sa
Baba ghanoush
1sa
Pad Thai
45 dk
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 dk
Strawberry margarita
5 dk
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 dk
Mango daiquiri
5 dk