Blackberry meringue cake
TM6 TM5 TM31

Blackberry meringue cake

4.8 (20 ocen)

Składniki

Cake

  • 200 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
  • 300 g caster sugar
  • 50 g blanched almonds
  • 4 eggs ; 2 whole and 2 separated
  • 200 g self-raising flour
  • 100 g milk
  • 150 g frozen blackberries, defrosted
  • 1 pinch cream of tartar
  • 2 tbsp flaked almonds

Filling

  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 4 tbsp blackberry jam
  • 100 g frozen blackberries, defrosted
  • pure icing sugar, for decorating (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2539.6 kJ / 604.7 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
60.7 g
Tłuszcz
37.6 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Błonnik
2.8 g
Sód
196.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy