Risotto au potimarron

Risotto au potimarron

4.3 873 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de potimarron coupé en dés
    400 g
  • de bouillon de volaille
    900 g
  • de curry en poudre
    1 pincée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • oignon coupé en quatre
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
    320 g
  • de vin blanc
    150 g
  • de beurre coupé en dés
    50 g
  • de parmesan râpé
    90 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 560 kcal / 2342 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...