Salade de lentilles, feta et tomates

Salade de lentilles, feta et tomates

4.7 831 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon rouge coupé en deux
  • 800 g d'eau et un peu d'eau froide pour refroidir
  • 250 g de lentilles sèches
  • 1 c. à café rase de sel
  • 10 g de persil frais
  • 200 g de tomates cerise coupées en deux
  • 200 g de feta en gros dés
  • 60 g d'huile d'olive
  • 20 g de vinaigre de vin rouge
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 904 kJ / 218 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...