Risotto au potimarron et aux saint-jacques

Risotto au potimarron et aux saint-jacques

4.7 1.1K oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en dés
    50 g
  • de jus d'orange
    50 g
  • de sauce de soja
    1 ½ c. à soupe
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de potimarron
    300 g
  • de bouillon de volaille
    630 g
    630 g de bouillon de légumes
  • d'oignon coupé en quatre
    80 g
  • de riz spécial risotto
    250 g
  • de vin blanc sec
    80 g
  • de crème liquide entière
    60 g
  • du poivre moulu
  • du sel
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • noix de saint-jacques coupées en deux dans l’épaisseur
    10
  • de ciboulette fraîche ciselée
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 594 kcal / 2478 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...