Cake pesto et tomates séchées

Cake pesto et tomates séchées

4.5 259 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 parts

Składniki

  • beurre pour le moule
  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • de pignons de pin
    50 g
  • de basilic frais
    25 feuilles
  • d'huile d'olive
    100 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    150 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de lait
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de tomates séchées à l'huile égouttées
    150 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 281.8 kcal / 1183.6 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 20.1 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...