Quiche verte au chèvre frais et aux épinards

Quiche verte au chèvre frais et aux épinards

4.5 234 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 parts

Składniki

  • de beurre mou, coupé en dés, et un peu pour le moule
    120 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    230 g
  • d'eau froide
    70 g
  • de sel
    2 pincées
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • de graines de moutarde
    20 g
  • d'épinards frais nettoyés et grossièrement coupés au couteau
    160 g
  • de moutarde
    1 c. à soupe
  • de fromage de chèvre frais
    200 g
  • œufs
    2
  • de lait
    80 g
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 492 kcal / 2058 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...