Urządzenia i Akcesoria
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 pieces
Składniki
-
raw almonds200 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
egg whites3
-
apple cider vinegar30 g
-
hot water250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
458.8 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
922.4 kJ /
220.5 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Gluten free pizza base
35 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Steamed coconut custards
45 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min