Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot

Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot

4.4 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 pieces

Składniki

  • raw almonds
    200 g
  • psyllium husks
    30 g
  • gluten free baking powder
    2 tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • egg whites
    3
  • apple cider vinegar
    30 g
  • hot water
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 458.8 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 922.4 kJ / 220.5 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 12.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...