
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 jajka rozmiar L
- 1700 g wody
- 20 g octu (patrz wskazówka)
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 70.5 kcal / 294.7 kJ
- Białko
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Sód
- 102.4 mg