
Urządzenia i Akcesoria
Wrapy caprese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 sztuki
Składniki
-
30 g liści bazylii, świeżych
-
30 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
½ ząbka czosnku
-
20 g orzeszków piniowych
-
40 g serka kremowego śmietankowego
-
5 g oliwy z oliwek
-
1 szczypta soli plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
30 g rukoli
-
2 tortille pszenne
-
1 kulka sera mozzarella (125 g), pokrojona w plastry
-
2 pomidory średniej wielkości (ok. 90 g każdy), pokrojone w plastry
-
pieprz czarny, mielony do oprószenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
580.1 kcal /
2427.1 kJ
Białko
27.8 g
Tłuszcz
38.2 g
Węglowodany
34.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Sód
1119.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRUGIE ŚNIADANIA CZ. II
10 Przepisów
Polska
Polska