Paneer tikka

Paneer tikka

4.8 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • Greek-style natural yoghurt
    2 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • tandoori paste (see Tips)
    2 tbsp
  • paneer cut into pieces (3 cm) (see Tips)
    250 - 300 g
  • red capsicum cut into pieces (2 cm)
    ½
  • cold water for soaking
  • olive oil for brushing
  • garam masala (see Tips), for sprinkling
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 276.6 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 683.2 kJ / 162.7 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...