Schiacciata aux oignons et à la sauge

Schiacciata aux oignons et à la sauge

4.3 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 parts

Składniki

  • de sucre en poudre
    1 pincée
  • d'eau
    280 g
  • de levure boulangère sèche (8 g)
    1 sachet
    25 g de levure boulangère fraîche, (8 g)
  • de farine de petit épeautre
    500 g
    500 g de farine de blé
  • d'huile d'olive et 2 filets d'huile d'olive
    60 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
    1
  • oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
    1
  • de sauge fraîche
    10 feuilles
  • fleur de sel

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 308 kcal / 1295 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...