Schiacciata aux oignons et à la sauge

Schiacciata aux oignons et à la sauge

4.3 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 parts

Składniki

  • 1 pincée de sucre en poudre
  • 280 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche (8 g)
    25 g de levure boulangère fraîche, (8 g)
  • 500 g de farine de petit épeautre
    500 g de farine de blé
  • 60 g d'huile d'olive et 2 filets d'huile d'olive
  • 1 c. à café rase de sel
  • 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
  • 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
  • 10 feuilles de sauge fraîche
  • fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 6 g
Kalorie 1295 kJ / 308 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...