Taboulé au millet (sans gluten)

Taboulé au millet (sans gluten)

3.8 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de millet en grains décortiqué
  • 400 g d'eau
  • 100 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 150 g de concombre coupé en petits tronçons
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de jus de citron
  • 150 g de tomates coupées en brunoise
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés finement
  • 25 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 249.3 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 897 kJ / 213.8 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...