Taboulé au millet (sans gluten)

Taboulé au millet (sans gluten)

3.8 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • de millet en grains décortiqué
    150 g
  • d'eau
    400 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux
    100 g
  • de concombre coupé en petits tronçons
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de jus de citron
    50 g
  • de tomates coupées en brunoise
    150 g
  • de ciboulette fraîche ciselés finement
    10 brins
  • d'huile d'olive
    25 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 213.8 kcal / 897 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 249.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...