
Urządzenia i Akcesoria
Tomates farcies au sarrasin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
tomates cœur-de-bœuf à farcir4
-
de sel à ajuster en fonction des goûts5 pincées
-
de persil frais équeuté½ bouquet
-
de coriandre fraîche équeuté½ bouquet
-
gousse d'ail de belle taille1
-
d'oignon jaune coupé en deux80 g
-
d'oignon rouge coupé en deux100 g
-
d'échalote70 g
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincée
-
de sarrasin décortiqué130 g
-
de gros sel1 pincée
-
d'eau140 g
-
de pignons de pin50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
261 kcal /
1098 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Végétales et Gourmandes
50 Przepisów
Francja
Francja