Salade de calamar au fenouil

Salade de calamar au fenouil

3.9 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de fenouil coupé en lanières (1 bulbe)
  • 150 g de carottes coupées en tronçons (2 cm env.)
  • 35 g de jus de citron
  • 15 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g d'eau
  • 500 g de calamar coupé en anneaux
  • 50 g d'olives, vertes ou noires dénoyautées et coupées en rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21.5 g
Kalorie 792 kJ / 189 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...