Salade au quinoa, raisin et fromage

Salade au quinoa, raisin et fromage

4.5 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • de fromage des Alpes type comté ou beaufort (voir "Conseil(s)"), coupé en morceaux
    250 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    2 c. à café
    2 cubes de bouillon de légumes
  • de quinoa
    250 g
  • d'eau
    1200 g
  • de blancs de poireau coupés en rondelles (1 cm)
    350 g
  • de persil frais équeuté
    1 bouquet
  • de jus de citron vert
    40 g
  • d'huile d'olive
    60 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de raisins noirs sans pépins, coupés en deux
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 350 kcal / 1464 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...