Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja

Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja

3.2 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

La veille
  • de haricots blancs secs
    100 g
  • de graines d'épeautre
    150 g
  • d'eau
    1000 g
Le jour même
  • d'oignons coupés en deux
    130 g
  • gousses d'ail de belle taille, coupées en deux
    3
  • d'eau
    300 g
  • bouquet garni
    1
  • de carotte coupée en dés (2 cm env.)
    80 g
  • de poireau coupé en petits tronçons
    120 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • d'huile d'olive
    15 g
  • saucisses de soja parfumées aux champignons coupées en rondelles (1 cm env.)
    2
  • de persil frais ciselé
    3 - 4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 311 kcal / 1309 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...