Sfogliata ai peperoni e stracciatella
TM5 TM6

Sfogliata ai peperoni e stracciatella

4.6 (87 ocen)

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 50 g di cipollotti a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm circa)
  • 2 pizzico di sale
  • 1 pasta sfoglia pronta rotonda (250 g) (vedere varianti)
  • 200 g di stracciatella
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante
  • insalata fresca, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1465.6 kJ / 350.3 kcal
Białko
9.6 g
Węglowodany
19.9 g
Tłuszcz
26.1 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
1.2 g
Sód
103.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy