Sfogliata ai peperoni e stracciatella

Sfogliata ai peperoni e stracciatella

4.6 103 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 50 g di cipollotti a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di peperoni rossi puliti e a listarelle (1 cm circa)
  • 2 pizzico di sale
  • 1 pasta sfoglia pronta rotonda (250 g) (vedere varianti)
  • 200 g di stracciatella
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante
  • insalata fresca, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 103.2 mg
Białko 9.6 g
Kalorie 1465.6 kJ / 350.3 kcal
Tłuszcz 26.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...