Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore colorate
- 4 albumi
- 4 tuorli d'uovo
- sale rosa q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 425.4 kJ / 101.5 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Frittata alle zucchine
40 Min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 Min
Platessa al pomodoro
30 Min
Spinaci al burro
30 Min
Uova alla coque con asparagi
15 Min
Contorno di spinaci
25 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 Min
Frittata primavera al vapore
50 Min