Allegre pizzette di verdure e legumi

Allegre pizzette di verdure e legumi

4.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 400 g di spinaci in foglia surgelati
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 3 foglie di basilico fresco lavate
  • 150 g di ceci in scatola sciacquati e sgocciolati
  • 30 g di pangrattato + q.b.
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 60 g di passata di pomodoro
  • 1 wurstel
  • 6 olive denocciolate a rondelle
  • 60 g Emmental a scaglie

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 684.1 mg
Białko 17.2 g
Kalorie 998 kJ / 238.5 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...