
Urządzenia i Akcesoria
Flan de petits pois et sauce au fromage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
de comté coupé en morceaux (3 cm)120 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.150 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincée
-
de beurre pour les ramequins10 g
-
de petits pois frais320 g
-
œufs2
-
d'eau500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
241 kcal /
1009 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
282 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°25
47 Przepisów
Francja
Francja