Poulet et pruneaux roulés, riz aux oignons

Poulet et pruneaux roulés, riz aux oignons

3.1 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de filets de poulet en 8 tranches très fines
  • 6 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de feuilles de romarin frais
  • 16 pruneaux dénoyautés
  • poivre moulu
  • sel
  • 80 g d'oignons frais (le blanc coupé en deux et le vert ciselé)
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 250 g de riz
  • 1000 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 36 g
Kalorie 2096 kJ / 501 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 80 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...