Travers de porc à la bière

Travers de porc à la bière

3.3 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de travers de porc en 8 morceaux avec les os
    1200 g
  • du sel
  • du poivre moulu
Le coleslaw
  • carottes coupées en morceaux (2 cm)
    2
  • bulbe de fenouil coupé en morceaux (3 cm)
    1
  • branche de céleri en morceaux (5 mm)
    1
  • le jus d'un citron jaune
  • de yaourt à la grecque
    150 g
  • de mayonnaise
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
La viande
  • oignon pelé et coupé en huit
    1
  • gousses d'ail coupées en quatre
    2
  • de bière blonde
    650 g
  • carottes coupées en tronçons (4 cm)
    4
  • branches de céleri (100 g), coupées en tronçons (4 cm)
    3
  • feuille de laurier
    1
  • de thym frais
    2 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de farine de blé
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 629 kcal / 2608 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...