
Urządzenia i Akcesoria
Barbue façon meunière
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
de persil frais, équeuté1 bouquet
-
le jus d'un citron jaune
-
d'eau300 g
-
de pommes de terre pelées600 g
-
de poisson plat, type barbue (600-800 g)4 filets
-
sel
-
de farine de blé2 c. à soupe
-
de beurre60 g
-
poivre moulu
-
citron jaune coupé en quartiers1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
412 kcal /
1732 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja